Termeni şi condiţii. Contract de utilizare

www.TopDenta.ro aparţine SC Zephyr Studio Serv SRL, societate înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J40/8998/1996, Cod Unic de Înregistrare RO8911368, cu sediul în Bucureşti, sector 4, strada Huedin nr. 12.

SC Zephyr Studio Serv SRL, Furnizor de servicii în cadrul acestui contract, oferă posibilitatea cabinetelor stomatologice să-şi facă cunoscute serviciile medicale pe care le oferă prin intermediul platformei publice online www.TopDenta.ro.

Conţinutul postat este moderat de Furnizorul de servicii doar dacă încalcă condiţiile impuse de acesta.

Conţinut public înseamnă că este vizibil pentru vizitatorii site-ului, persoane fizice şi persoane juridice. Aici se vor regăsi toate informaţiile completate de către utilizator în formularul de înregistrare pe site, mai puţin numele de utilizator, parola de acces, persoana de contact şi cele de identificare fiscală: denumire entitate juridică, CIF, adresa sediului social.

Conţinutul privat reprezintă tot ce nu este public, adică datele de identificare fiscală, numele de utilizator, parola de acces, persoana de contact.

 

Acceptarea contractului de utilizare

Acest contract se aplică platformei www.TopDenta.ro, serviciilor şi conţinutului acesteia. Platforma www.TopDenta.ro poate fi folosită în scopul de a vă crea o pagină de prezentare a cabinetului stomatologic doar dacă acceptaţi, fără nicio modificare, condiţiile din prezentul contract. Dacă nu acceptaţi termenii şi condiţiile din acest document, nu folosiţi platforma www.TopDenta.ro şi serviciile oferite prin intermediul ei.

Prin utilizarea platformei, indicaţi că acceptaţi să respectaţi "Termenii şi Conditiile" Furnizorului de servicii – SC Zephyr Studio Serv SRL.

SC Zephyr Studio Serv SRL poate revizui acest document oricând, prin actualizarea acestei pagini. Vă recomandăm să vizitaţi această pagină periodic pentru a citi "Termenii şi Conditiile" deoarece acest document vă obliga legal. Folosirea în continuare a serviciilor oferite de platforma www.TopDenta.ro reprezintă acceptarea modificărilor aduse prezentului contract.

 

Obligații aferente calității de Utilizator

Înregistrarea

Pentru a folosi serviciile oferite de www.TopDenta.ro , vă obligați să:

1) furnizați date adevărate, exacte și complete despre activitatea dumneavoastră, așa cum este cerut de formularul de înregistrare al site-ului.

2) mențineți si înnoiți, atunci când situația o cere, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte și complete.

Furnizarea de informații care nu sunt conforme cu realitatea îi oferă Furnizorului de servicii dreptul de a interveni în modificarea lor, prin editarea adecvată.

Astfel, Furnizorul de servicii se asigură că nu sunt transmise informații eronate, care i-ar putea prejudicia imaginea.

Conținutul public

În calitate de Utilizator aveți obligația:

- de a adăuga informații pentru care aveți drepturi de autor (indiferent că este vorba de prezentare, poze sau siglă);

- de a publica doar materiale în limba română;

- de a posta textul integral fără a face trimiteri spre alte site-uri;

- de a folosi corect limba română;

- de a nu introduce link-uri în prezentarea publicată;

- de a nu încărca, posta, difuza sau transmite în alt mod orice tip de publicitate, materiale promoționale, "junk mail", "spam", scrisori în lanț, scheme piramidale, sau orice altă formă de solicitări, tip chestionare sau sondaje online;

- de a nu încărca, posta, difuza sau transmite conținut pentru care nu aveți dreptul legal de transmitere sau difuzare;

- de a nu folosi cod HTML în câmpurile puse la dispoziția dvs. Furnizorul de servicii își rezervă oricand dreptul de a șterge acest cod și, dacă consideră necesar, poate șterge contul de utilizator/ membru.

Dreptul dvs de Utilizator se rezumă strict la acțiunile care au legătură cu activitatea medicală a cabinetului stomatologic, orice alt material care nu face obiectul acestei activități fiind interzis!

Materialele publicate care nu corespund cerințelor explicite din cadrul acestui contract vor fi șterse.

Platforma www.TopDenta.ro este un site privat. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări, bloca și chiar șterge un cont, mai ales în conditiile în care nu respectă regulile de mai sus.

Furnizorul de servicii îi oferă Utilizatorului dreptul de a folosi platforma www.TopDenta.ro pentru publicarea informațiilor legate de cabinetul stomatologic pe care il reprezintă, dar nu-și asumă responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor publicate de acesta.

Furnizorul de servicii nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizați pe platforma www.TopDenta.ro.

Acești "Termeni si conditii" constituie în intregime un acord încheiat între dumneavoastră si SC Zephyr Studio Serv SRL în privința utilizării platformei www.TopDenta.ro.

Aceste condiții pot fi modificate de SC Zephyr Studio Serv SRL la anumite intervale, fără o anunțare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor. Puteți citi cea mai recentă versiune a acestor condiții oricând, pe platforma www.TopDenta.ro.

Prezentul acord constituie un contract de utilizare dintre dumneavoastră și SC Zephyr Studio Serv SRL și reglementează folosirea de către dumneavoastră a serviciilor oferite pe platforma www.TopDenta.ro