Cabinete și Clinici Stomatologice Iaşi

Adresa:
Bld. Primăverii nr. 4, Policlinica Industrială, parter, cabinetul nr. 2 Iași
Program de lucru: Luni, Miercuri, Vineri: 14:00 - 20:00; Marți, Joi: 08:00 - 14:00; Sâmbătă, Duminică: Închis
Mobil: 0743081578

Camp HR1:

Cabinet Stomatologic în Iași

Prezentare:

TalDent este un cabinet stomatologic înfiinţat în anul 2009, şi a fost clădit încă de la început cu cinste, seriozitate şi profesionalism. Cabinetul nostru se află în incinta fostei policlinici industriale denumită în prezent Cabinete Medicale Grupate Primăverii, Bulevardul Primăverii nr. 4, Iaşi.

La TalDent pacienţii sunt în deplină siguranţă. Sterilizarea instrumentarului se realizează personal, la rece şi la cald, urmând toţi paşii necesari unei sterlizari eficiente, şi garantând astfel acea siguranţă de care are nevoie fiecare pacient.

Materialele pe care le utilizăm în cabinetul nostru sunt de cea mai înaltă calitate, şi le folosim doar în termenul lor de valabilitate.

Un alt aspect deosebit de important, ar fi acela că nu lucrăm în grabă, tratăm fiecare caz cu răbdare, profesionalism şi responsabilitate, pacientul fiind tratat nepreferenţial, la baza relaţiei medic-pacient stând respectul reciproc şi comunicarea.

Aşadar, vă aşteptăm zilnic de luni până vineri la cabinetul stomatologic TalDent, din Bld. Primăverii nr.4, (fosta policlinică Industrială) parter, cabinetul nr. 2, pentru a beneficia de servicii stomatologice de calitate, la preţuri decente într-o atmosferă plăcută şi prietenoasă.