Cabinete și Clinici Stomatologice Iaşi

Adresa:
Podul de Piatră nr. 5 (Complex Podul de Piatră) Iași
Telefon: 0232254354
Program de lucru: Luni - Vineri: 09 - 20; Sâmbătă: 09 - 14
Mobil: 0758084433
Facebook
Website:

Camp HR1:

Cabinet Stomatologic în Iași

Prezentare:

La Stomalux, misiunea noastră este să facem o schimbare pozitivă în viața copiilor, tinerilor și adulților prin a oferi îngrijire dentară de cea mai înaltă calitate, într-o atmosferă relaxantă. Prin intermediul unei echipe de angajați profesioniști, plini de compasiune și dedicați, ne propunem să îmbunătățim sănătatea pacienților noștri, aspectul danturii, încrederea în sine și calitatea generală a vieții.

Vă oferim o gamă largă de servicii stomatologice, inclusiv tratamente preventive, cosmetice, de restaurare și stomatologie reconstructivă. Ne mândrim cu practica noastră concentrată pe nevoile pacientului. Noi facem tot posibilul pentru a face din vizitele dentare experiențe plăcute și pozitive pentru pacienții noștri. Ne străduim continuu să câștigăm loialitatea pacienților nostri, și ne așteptăm să vedem a doua și chiar a treia generație la consultație. Folosim materialele și tehnicile cele mai avansate din domeniu. Noi oferim un mediu orientat spre pacient, care include confort, încredere și educație.

Experiență de peste 20 de ani 

Prima clinică Stomalux, purtând inițial denumirea de Stoma, a fost înființată în anul 1996, în zona Hala Centrală, Iași. Având o echipă formată din medici stomatologi cu o experiență de peste 20 de ani, clinica stomatologică s-a dezvoltat rapid.

Incepând cu anul 2008, clinica și-a extins activitatea, printr-o nouă clinică stomatologică, dotată cu aparatură modernă, în Podul de Piatră (Iași). Denumirea a fost schimbată în Stomalux, pentru a reflecta mai bine abordarea clinicii asupra tratamentelor dentare - tehnologii moderne pentru un zâmbet strălucitor!

Toate tipurile de tratamente 

Clinica stomatologică Stomalux oferă toate tipurile de tratamente dentare, începând de la o obturație simplă și terminând cu implantologia, lucrările protetice din porțelan și chiar tehnologii inovative: lucrări din oxid de zirconiu (material elitist în realizarea coroanelor dentare).

Tratamentele dentare realizate de către Stomalux primesc certificat de garanție* - între 1 și 3 ani pentru toate manoperele dentare.

*Perioadele de garanție diferă în funcție de tratamentul dentar.

Camp 5: