Cabinete și Clinici Stomatologice Bucureşti

Adresa:
Str. Giacomo Puccini, Nr. 8A, Etaj 6 Bucureşti Sector 2
Mobil: 0751758558

Camp HR1:

Cabinet Stomatologic situat în Sector 2, București

Prezentare:

Suntem o echipă de medici tineri, specializaţi în tară şi în străinătate, mereu la curent cu tehnicile noi în medicina dentară. Obiectivele noastre sunt sănătatea şi satisfacţia pacientului, ambele obţinute prin folosirea celor mai performante echipamente şi materiale.

Empatizam întru-totul cu cei care resimt teama, copii si adulţi, şi transformăm vizita la dentist într-o experienţă inedită, plăcută şi interesantă. Confortul şi starea dumneavoastră de bine sunt preocupările noastre principale, de aceea luăm toate măsurile necesare în acest scop. În cadrul clinicii nu se efectuează niciun fel de tratament în prezenţa durerii. Liniştea pacienţilor este pentru noi calificativul succesului.

Clinica noastră reprezintă mai mult decât un simplu cabinet stomatologic. Fiecărui pacient în parte i se dedică timpul necesar ascultării nevoilor personale, precum şi detalierea clară a planului şi opţiunilor sale terapeutice. Totodată, pacienţii noştri pleacă întotdeauna nu doar cu zâmbetul pe buze, ci şi cu un cumul de cunoştinţe despre îngrijirea dentară şi igiena orală.

Camp 5: