Cabinete și Clinici Stomatologice Bucureşti

Adresa:
Str. Anastasie Panu, nr. 1, bl. A2, sc. A, ap. 2 Bucureşti Sector 3
Program de lucru: Luni-Miercuri-Vineri: 14:00 - 20:00 Marti - Joi: 08:00 - 14:00
Mobil: 0745013258

Camp HR1:

Cabinet Stomatologic în Sector 3, București

Imagini:

Cabinetul stomatologic CMI dr.Grigoroiu Raluca este un cabinet ultramodern, situat in zona Nerva Traia-Vitan, dotat cu aparate de ultima generatie, atat in ceea ce priveste cabinetul cat si laboratoarele care reproduc lucrarile protetice. Va oferim “un zambet frumos“ prin lucrari de diferite tipuri de ceramice estetice si durabile in timp. Noi realizam punti ceramice din ceramici performante de ultima generatie (IPS emax, Empress, zirconiu-lithiu disilcat) care pot cuprinde toti dintii de pe o arcada dentara. Astfel pacientii nostri se pot lipsi de disconfortul unei proteze mobile.

In cabinetul meu modern in incinta unei clinici dentare spatioase, va puteti bucura de tratamente oferite intr-o atmosfera placuta. Intreaga mea echipa de tehnicieni cu care colaborez sunt tehnicieni tineri, seriosi si dornici sa-si dovedeasca exerienta si talentul lor. Le asigur sprijinul prin experienta mea pe care am dobandit-o atat in tara cat si in strainatate la specializarile la care am fost.

Satisfacem orice pacient si orice tip de tratament si la preturi accesibila.

Va astept cu drag in cabinetul meu ca sa pot sa va satisfac cerintele redandu-va zambetul placut si luminos. ”Tineretea se exprima printr-un zambet frumos”. Nu evitati sa vi-l recuperati cat mai repede. Zambetul este oglinda sufletului nostru.